Търсене
Close this search box.

Всичко на този свят е с причина

Всичко е с причина, вярваш или не вярваш, то е така! Винаги може да помислиш върху това твърдение. Аз го направих – нека ти споделя…

Повече, да не кажа почти целия си живот премих в ролята на жертва. Малкото момиче с големия страх и голямата тайна! Какво ще се случи, ако някой разбере моята тайна? И тази моя борба да опазя тайната, си взе цената, която платих. Негодувание, гняв , агресивно поведение. Онеправданата, единствената, неразбрана в този свят. Страдание, болка, мъка и тъга! „До кога? Мамка му ? До кога? Защо все на мен?“ – крещеше един силен, смразяващ глас в съзнанието ми!

Тези въпроси не спираха и не ми даваха мир! Светът и хората около мен ставаха все по страшни и жестоки, а животът ми все по-труден и труден.

Един ден потърсих отговора в мен…и той дойде, кротко , тихо и спокойно „За всичко си има причина.“

В поредното ми обучение по Тетахийлинг, аз разбрах моята причина, урок избрала да учи моята душа в този живот. Видях си всички ползи и причини. Върнах се в деня от моето раждане и хубаво си разгледах живота и наученото от всички гадости до сега. Животът ми премина пред очите ми, като на прожектиран филм със субтитри. Сцена-урок. Прекрасна медитация с прекрасно осъзнаване. Тогава реших да си науча урока.

Оставям ти въпросите осмислящи причината. Остани сам със себе си и питай. Питай сърцето си, то ще ти каже…

Кога започна всичко?

С какво го предизвиках? / Защо сътворих това в живота си?

Какво научих от това?

Какви са ползите, които получих?

Урокът който учи душата ми, научен ли е?

Ако развивам добродетел/и, коя е тя/те?

Осъзнатост – Силата да наблюдаваш безпристрастно себе си, в това как реагираш и живееш живота си е майсторство. Малцина го притежават, но всеки може да го постигне с малко смелост и решителност да го прилага редовно.

Съдържание