Търсене
Close this search box.

Интервю с Деси

Какви са твоите клиенти?

Моите клиенти са предимно жени, които търсят хармония и баланс, които искат да си върнат спокойствието, щастието и радостта и търсят път към своята истинска същност и стойност. Жени, които знаят, че трябва да работят със себе си и са готови да извървят стъпките за да получат желаната промяна, която ще ги направи по-здрави, по-енергични, свободни, обичащи и обичани.

С какви хора не работиш?

Не работя с хора, които имат тежки диагнози, сериозни зависимости, употребяват антидепресанти и други подобни вещества.

Какво те отличава от останалите?

Моята честност, прямота! Приоритети в работа ми са доверие, лоялност, търпение, лично отношение, пълна конфиденциалност и загриженост. Оставам достъпна, за обратна връзка при необходимост и винаги навлизам в дълбочината на проблема. Приемам предизвикателства и ако установя, че те не са в моята компетенция открито препращам и съветвам клиента ми да се обърне към нужния специалист. Спазвам етичния кодекс и изисквания за практикуване и преподаване на метода ThetaHealing® от ThetaHealing Institute of Knowledge® .

Какво да очаквам в процеса на работа с теб?

Изцелението или промяната е цял един процес на учене и преживяване. При всеки продължава относително бързо или бавно. Трябва да знаеш, че работата с подсъзнанието и промяната на мисловните модели на поведение изисква постоянство и отдаденост, за това е необходимо да бъдеш максимално фокусиран/а и отдаден/а на процеса в промяната.

В практиката си основно прилагам метода ThetaHealing®, който води до физическо, ментално и душевно изцеление, нумерология и всички знания, които имам от житейски си опит. Според спецификата на казуса използвам специално подбрани инструменти, анализи и алгоритми за личностно развитие, което спомага промяната и изграждането на новото мислене и модели на поведение. С това ти ще постигнеш удовлетворяващи резултати бързо и лесно.

Обичам да работя, както индивидуално, семейно или в малки групи, максимум от десет човека, за да бъда максимално полезна в процеса на работа.

Желая да работя с теб, Деси, какво е необходимо да направя?

Запиши своята първа опознавателна среща, за да разберем дали наистина може да работим заедно. Нека се запознаем! Аз вярвам в правотата на случайностите и закона на привличането. Ти не случайно четеш това! Сега е време да запишеш своята първа среща с мен!

Мисията ми е да помогна на колкото се може повече хора да обединят материалният и духовния свят в живота си!