Търсене
Close this search box.

Условия за ползване

1. Въведение

1.1. Условията за ползване уреждат правата и задълженията между потребителите и собственика на уебсайта DesiFeodorova.com.
1.2. Потребителят приема и се задължава да спазва настоящите условия при ползване на сайта. В противен случай, потребителят не трябва да използва този уебсайт.

 

2. Интелектуална собственост

2.1. Уебсайтът DesiFeodorova.com и всичката информация и съдържание, което се намира на него, са под закрила на авторското право и други закони за интелектуална собственост.
2.2. Забранено е копирането, разпространението, промяната или друг вид незаконно използване на информацията и съдържанието от този уебсайт без предварителното писмено разрешение от собственика.

 

3. Ограничение на отговорността

3.1. Информацията, която се предоставя на DesiFeodorova.com, има изключително информационна цел и не представлява гаранция за правото, точността или актуалността й.
3.2. Собственикът на уебсайта не носи отговорност за пряката или косвена вреда, причинена от ползването на тази информация или връзките, които могат да бъдат предоставени към други уебсайтове.

 

4. Платформа за коментари

4.1. DesiFeodorova.com може да предоставя платформа за потребителски коментари към някои статии или материали.
4.2. Собственикът не поема отговорност за съдържанието на коментарите и има правото да ги премахва, ако те са обидни, клеветнически, незаконни или нарушават правилата на сайта.

 

5. Защита на личните данни

5.1. При ползване на уебсайта DesiFeodorova.com, потребителите могат да бъдат помолени да предоставят лични данни като име, електронна поща и други.
5.2. Собственикът на уебсайта гарантира, че ще съхранява и обработва личните данни в съответствие с всички приложими законови разпоредби и политиката за поверителност на DesiFeodorova.com.

 

6. Промени в условията за ползване

6.1. Собственикът на уебсайта има правото да променя настоящите условия за ползване по всяко време без предизвестие към потребителите.
6.2. Промените влизат в сила в момента на публикуването им на сайта.

 

7. Заключение

7.1. Потребителите следва да преглеждат редовно условията за ползване на DesiFeodorova.com.
7.2. С продължаването на ползването на този уебсайт потребителят приема и се задължава да спазва актуалните условия за ползване.