Търсене
Close this search box.

Цени и услуги

Сесии -Thetahealing®

Сесиите са подходящи за хора, които се интересуват от:

Фокусът на сесиите е в откриване и трансформиране на ограничаващи вярвания и страхове на подсъзнателно ниво. С Thetahealing® може да бъде постигнато физическо, ментално, емоционална и душевно благосъстояние. Срещите се провеждат онлайн или присъствено

Коучинг Сесии - Емоционална интелигентност

Фокусът на срещите е върху изграждане и усъвършенстване на уменията на емоционалната интелигентност идентифицирани от психолога Рувен Бар-Он:

Коучинг сесиите обикновено се провеждат четири пъти месечно и са с продължителност от 55 до 60 минути. Срещите се провеждат онлайн или присъствено

Програма личностно развитие „ Феникс“

Индивидуална три месечна онлайн програма

Програмата за личностно развитие „Феникс“ съчетава знания и инструменти от нумерологията, енергийния метод Thetahealing ,15-те емоционални умения според модела на Рувен Бар-Он, предлага редица ползи за личностен растеж и промяна на всеки участник, като:

1.    По-добро разбиране на себе си, своите емоции, мотивации, предпочитания и потребности. Това е първата стъпка към по-добро самоосъзнаване и развитие на личността.

2.    Преодоляването на травмите от миналото и прегръщане на промяната ви помага да се освободите от емоционалните отпечатъци и стари поведенчески модели, които са резултат от травматични преживявания. Това ви дава възможност да създадете нови навици и модели на поведение, които са по-здравословни и подкрепящи.

3.    Помощ при постигането на целите. Нумерологията може да ви предостави информация и насоки относно вашия личен жизнен път, потенциал и цели. Това ви помага да се фокусирате и да работите ефективно за  поставянето и постигане на целите ви.

4.    Подобряване на отношенията. Чрез опознаване и трениране на уменията на емоционални интелигентност, вие установявате здрави граници, комуникирате по-ефективно и управлявате конфликти по-конструктивно. Това подобрява вашите отношения с партньори, семейство, колеги и приятели.

5.    Увеличаване на самоувереността. С преодоляването на негативните убеждения и страхове, които са възпрепятствали развитието ви до момента, вие укрепва вашата самоувереност и вяра във вашия потенциал.

6.     Превръщате се в балансиран, уверен и спокоен човек с ясна представа за себе си и света, който се радва на благополучие и удовлетвореност във всеки аспект на живота си.

Ретрийт "Съзнание, Душа и Тяло"

Три деневен практически ретрийт

Очаквай скоро