Лични сесии

С какво може да ти е полезна сесия с Тета Хийлинг? 
Най-вече с откриването на  ограничаващи вярвания, които блокират изобилието в живота  под всяка форма и във всяка сфера. Имам предвид вярвания, които водят до липса на пари, липса на любов, липса на здраве и липса на хармонични отношения както в професионален, така и в личен аспект. 
Зад липсата, винаги има по един или няколко видове страхове, които дори не осъзнаваш, не искаш да признаеш или дори не подозираш. Много пъти тези страхове са както реални така и нерационални. 
Сесията, сама по себе си е един вълнуващ процес на работа с твоето подсъзнание, което ще ти разкрие причината за всички ограничаващи модели, програми и вярвания, които блокират твоето щастие.  
Основни теми за работа са болест или здравословно неразположение, страхове, негодувание и обида, проявление и манифестация.  
Ако все пак нямаш тема за работа, но много искаш да разберете какво представлява сесията, може да започнеш със следния въпрос или тема: 
“Ако искам да променя нещо в живота си, какво би било то?” – Този въпрос е добро начало!  
Трябва да знаеш, че много държа клиентите с които работя да имат резултат. Именно за това не провеждам еднократни сесии. Ако имаш намерение да промениш живота си, то тогава трябва да проявиш постоянство и търпение. Препоръчвам ти да си запишеш час, за да разберем можем ли да работим заедно за твоя успех.
Свържи се с мен за опознавателна среща!