Търсене
Close this search box.

ThetaHealing®

Пускане на видеото

С какво може да Ви бъде полезен метода?

ThetaHealing® е духовна философия и начин на живот. Едно безкрайно търсене и пътешествие в света на видимото и невидимото, на осъзнатото и неосъзнатото, на знанието и паранормалното, философия за любовта и омразата, живота и смъртта, добродетели и пороци, чудеса и вълшебства във всичките им форми. Така бих описала, тази наука. Нека все пак ви споделя някой основни аспекти.

Първото нещо на което се учим в модалността ThetaHealing® е ежедневната тета-медитация (Пътната карта към Всичко , Което Е), която помага за освобождаване от стрес, тревожност и безпокойство. Практиката на тази медитация обучава мозъка да пребивава в будно състояние, но в тета мозъчна вълна. Тази вълна на дълбока релаксация дава възможността за връзка с по-висш разум, интелект – Вселената, Бог или Божествената енергия, която в ThetaHealing® наричаме и обединяваме в името Създателя на Всичко Което Е. След като се установи връзка с този безкраен и всемогъщ източник на енергия и информация, лесно може да бъде променена вашата реалност за ваше висше най-добро използвайки духовната философия и енергийни практики от метод.

ThetaHealing® не е религия. Тя учи хората от всички религии да се свързват с тяхната висша духовна сила. Философията на метода споделя твърдението ,че Ние всички сме искри на Бог, духът, който преплита и обвързва всички неща в съществуването. Смисълът е да обучаваме себе си и другите как да живеем изпълнени, чрез чистата същност на любовта.

Метода е уникален с различните видове техники, които се съчетават в една тета сесия, за да се разреши даден проблем. Основните техники, които се използва при работа с ограничаващи вярвания и предразсъдъци ( относно страхове, болести, негодувание, проявление или манифестиране и невъзможното) е т.нар. техника за дълбоко “копаене или издирване на коренно убеждение” и техниката за работа с чувствата. Тези уникални техники се прилагат по време на работа с клиент и дават мигновени, бързи резултати и т.н. моменти на осъзнаване или „Аха“ моменти.

Метода разкрива, кои добродетели е избрала да придобие и развие душата ви тук на Земята. Ние хората най-добре учим чрез болката, но може осъзнато да променим това и както казва Ваяна:

 

Важното е да можем да развием една добродетел, по своя воля

 

Метода е единствен с концепцията за Седемте нива на съществуване. Чрез него, можем да разберем какво означава да си част от Всичко Което Е, осъзнавайки и преоткривайки видимите и невидимите сили, които определят измеренията на тази Вселена и цялото творение отвъд нея. Според тази концепция, ние сме Божествени искри които са част от Всичко Което Е и Всичко Което Е, е част от нас самите. Ние сме Седемте нива на съществуване, а те от своя страна са:

Седмото е най-висшето ниво на съществуване Енергията на Сътворението, Създателя на Всичко Което Е. Шестото е нивото на Законите, което формира тъканта на Вселената. Петото ниво е на божествените същества. Четвъртото ниво е на света на духовете. Третото ниво е физическия свят където живеем ние и животните. Второто ниво е на витамините растенията, дърветата и елементалите , а първо ниво е на минералите, кристалите, почвата, камъните и всички елементи които създават земята в нейната първоначална форма.

Разбери повече за метода сега!

Направи първата крачка, като запазиш час за нашата първа опознавателна среща.