Търсене
Close this search box.

Тетахийлинг обучения

Моя път с ThetaHealing®

След първото ми обучение през 2019, аз осъзнах, че това е моята кауза за развитие и принос към обществото. Живея с философията на ThetaHealing®, възпитавам децата си чрез тази наука. За мен метода се превърна в ежедневие, мисия и призвание. Нещо за което винаги имам енергия и сили.

Така много бързо, водена от жажда за знание и практика, в рамките на една година, аз се сертифицирах в основните курсове. Започнах усилено да чета книгите на Ваяна, като същевременно с това надграждах (и продължавам да надграждам ежедневно) с допълнителна литература, работилници и семинари на колеги с опит в ThetaHealing®, като не спирах да работя и прилагам наученото върху себе, близки и клиенти, трупайки опит и още нови знания.

В процеса на работата ми с клиенти, осъзнах че искам да бъда още по-полезна, отдадена на метода и наистина да работя професионално с метода. Реших да направя крачка напред в развитието си и напълно да се отдам на тази наука и духовна философия.

От януари 2022 съм сертифициран инструктор по метода за Начинаещи. През май, 2022 инвестирах в най-дългия и трансформиращ курс от ThetaHealing Institute of Knowledge® – Интуитивна анатомия с преподавател Анастасия Кутсура – мастър ThetaHealing® . Курс, които е задължителен за тези, които искат да са специалисти по метода. Предстоят ми още две сертификации за инструктор (Напреднали и Дълбоки разкопки) до края на годината.
Към днешна дата работя дългосрочно с клиенти, както и преподавам активно.

Сертификати

Какви са личните ти резултати?

Научих се да наблюдавам и управлявам емоциите си, да работя с тях и да ги използвам в моя полза. Какво имам предвид ли? Даже да попадна в трудна ситуация, търся решението на проблема или казуса, без гняв, без критика, без драма. Точно тази трансформация ми носи удовлетворение и щастлив живот. Нещо, което намирам за основен проблем при хората с които работя, а именно тази липсата на знания, как да управляват емоциите си. Освободих се от моите ограниченията и тези на религията, обществото и хората, които пречеха да се чувствам пълноценна жена, майка, човек и личност.

ThetaHealing® учи хората, как да се свързват и да използват енергията на всичко, което е от седмото ниво на същеструване според философията на Ваяна Стайбъл, това е най-висшето ниво на съществуване, или енергията на любовта и сътворението. Научих се да живея без да трябва да страдам и да се наказвам за грешките си. Това ми помогна да осъзная, че няма нужда от жертви и страдания, за да съм по-близо до Бог. Концепцията за Седемте нива на съществуване дава една друга гледна точка за света около нас. За да може да се разбере, обаче е нужно да бъде изучена.

Изградих своята идентичност – намерих себе си – върнах си самочувствието, преоткрих качествата си и се научих да използвам силните си страни. Научих се да заявявам лични граници в отношенията си с другите. Научих се да казвам заветното “Не”, без да чувствам вина и задължение да отговарям на чужди очаквания. Промених начина си на мислене от липса към изобилие, което ми носи само и единствено възможности и радост.Научих се да живея в настоящия момент, без страхове за бъдещето или страхове от миналото. Подобрих здравословното си състояние- изчезнаха сърцебиенето, тежестта в белите дробове, паник атаките, истерични кризи, нервност и агресия, болките в костите и ставите изчезнаха, премахнах болезнен месечен цикъл.

Защо избрах да преподавам ThetaHealing®?

Почувствах го като призвание, начин да връщам вярата на хората в доброто и в тях самите. За мен ThetaHealing® е много повече от работа, по скоро път към знание, усъвършенстване, себепознание. Този метод ми даде възможност да бъда такава каквато съм единствена, специална, също като теб и всеки един човек на тази земя. Научи ме да обичам себе си, нещо което смятах за крайно егоистично. Този метод ме научи какво е да вярвам и да чувствам подкрепата на живота и Вселената, какво значи да бъда в синхрон с Божественото и едновременно да бъда част от материални свят. Научи ме да живея освобождавайки всички нерационални страховете и ценейки всеки свой дъх. Този метод ми върна вярата в мен, подари ми надеждата за по-добро и ми припомни, че аз съм любов, че аз съм част от чудото на сътворението на Всичко, Което Е. Ето за това избрах да преподавам, за да допринасям за изграждането на връзката между хората и Създателя – Творяща енергия на Всичко, Което Е.

Обучения

BASIC DNA - Начинаещи

основния курс по метода
480 лева
 • Коя е Ваяна Стайбъл и как създава метода ThetaHealing®.
 • Какво представлява ThetaHealing® и каква е неговата концепционална насоченост.
 • Кои са 7-те ключа за пробуждане на вашите интуитивни способности.
 • Как да сканирате и получавате информация от човешкото тяло.
 • Как да създавате и работите с чувствата.
 • Какво са ограничаващите вярвания и как да работим с тях.
 • Как да работите със страхове, негодувание/обида, болест.
 • Как и защо емоциите ни разболяват.
 • Какво представлява манифестацията и проявлението, как да проявяваме мечти или сродни души в живота си.
 • Как да работим чрез метода със себе си и други хора.
 • Кои са 7-те нива на съществуване.
 • Какво и кои са нашите Ангели Архангели и Духовни водачи.
 • Други техники част от системата на метода, които могат да променят вашата реалност и благосъстояние.
Обучение

Свържи се с мен!

Направи първата крачка, като запазиш час за нашата първа среща.