За мен

Здравей!
Благодаря ти, за времето което отдели, за да се запознаеш с мен!
Казвам се  Деси Феодорова, консултант по личностно развитие и сертифициран практик по метода ThetaHealing® на Ваяна Стайбъл.
С моите знания, помагам на  жените  да сложат край на болката от миналото, тревогите и хаоса в живота си. Заедно откриваме и преработваме, всички техни ограничаващи вярвания свързани с парите, здравето и любовта, за да се чувстват свободни, живи и пълноценни, за да постигнат желаните успехи и  реализират своите мечти.
Така в процеса ни на работа, те се научават да управляват емоциите си, да разбират своите чувства, да изграждат нови навици, които им помагат да остават свързани с истинската им същност. Всичко това им дава възможността да разбират, обичат и приемат себе си, такива каквито са, да имат топли отношения с околните, да се справят лесно в трудни ситуации и най-вече да живеят живота си с наслада тук и сега.
Мисията ми е да помогна на колкото се може повече хора да обединят  материалният и духовния свят в живота си.

Моята история

Животът ми беше низ от падения и висоти. Един ден летях, на другия бях на дъното. В най-щастливите си моменти все се намираше нещо или някой, който да отнеме щастието ми. Живеех с мисълта, че няма пълно щастие.
Винаги трябваше да има жертва или наказание, особено за моите смъртни грехове, а според мен те бяха много.
Негативните емоциите и чувства владееха поведението ми, действията и мислите ми. Нямах реална преценка, какво искам, как да го постигна, как да изразя себе си. Единственото, което правех беше да обвинявам всеки и всичко, но най-много  себе си. Бях изпълнена с гняв, мразех се за всеки провал в живота си.
Живеех без да ценя това, което имам. Тази омраза, тогава се превърна в агресивно поведение към моята малка дъщеря. Всеки път, когато ѝ правех забележка, тя не ме чуваше. Ставах агресивна и започвах да крещя.
Стигах до истерия. Исках да възпитавам детето си в мир и любов, а вместо това доста често вдигах ръка. Това ме задушаваше. Не можех да контролирам емоциите си. Изпълвах се с гняв, прилошаваше ми и това състояние сякаш ми напомняше за миналото ми и моите съгрешения, които изпълваха като картини съзнанието ми.
Картините бяха ужасни, една мисъл не ми даваше покой: “Трябва да страдаш, за да платиш за греховете си“. Колкото и да се опитвах да си простя не намирах сили, не можех и ставаше все по страшно и по страшно, всеки път. Трупането ми на грехове започна още в детска възраст с един нелеп инцидент, който ме научи какво е да живееш в страх и лъжа, без самочувствие и достойнство. Така горчивия опит от миналото и провала ми, като майка,  жена и човек ме караха да се чувствам толкова нищожна…
В един момент от живота си си мислех, че съм на маратон по нещастия и се борех за първа награда и този маратон няма край. 
След поредната истерия, паник атака, задух, замайване и безсилие, казах заветното: „КРАЙ! Трябва да намеря решение!“. Обърнах се към философията на йога, книгите за личностно развитие и себепознание. Състоянието ми не се подобряваше. Плачът отново беше ежедневие. Винаги съм била прекалено чувствителна, но онези дни беше нещо страшно, като прибавим  безпаричието и безработицата.  Молех Бог да ми даде сили, търпение и  мъдрост, за да се справям в тежките ситуации в живота си.  Боже за какво се молех? Сега вече знам, но тогава, нямах и на представа, че моите нещастия  са проекция на моите молитви за сила, търпение и мъдрост. 
Започнах да медитирам, да практикувам кундалини йога, но ефектът от спокойствие и вътрешен мир беше временен. Чувствах се все по-слаба и безсилна да се справя с каквато и да е ситуация в живота си. Поведението ми продължаваше да е извън всякакви здравословни граници и отношения. Както с дъщеря ми така, така и с майка ми и с всеки, който по един или друг начин ме предизвикваше и не отговаряше на моите очаквания. 
Един ден срещнах „съвсем случайно“ една прекрасна млада дама – инструктор по метода  ThetaHealing® – да води медитация онлайн във фейсбук. Така разбрах за метода и практиката “Песента на сърцето“. Реших да я направя. Почувствах се като преродена, освободена, лека, спокойна. Сякаш дишах с пълни дробове, а от гърба ми някой беше махнал огромен товар. Плачех от радост и щастие, кротко спокойно без крайности. Почувствах баланс,  равновесие, една пълнота и цялостност. Това бяха за мен напълно непознати чувства. Онзи ден от мен си отиде близо 25 годишна тъга, самосъжаление, вина, безсилие, слабост. Всичко в рамките на 45 минути. Толкова мощен процес. Това ме накара да се запиша за обучение.  
На първия лист в моето първо обучение аз дадох ясно намерение и записах: 
„Искам да излекувам сърцето си! Да се освободя от всички вериги и окови на болка от миналото. Искам да бъда по-добър човек, майка, съпруга и жена! Искам да практикувам наученото. Искам да постигна професионална реализация! Да открия мисията си и да я практикувам!“
Към днешна дата, благодарение на моята отдаденост, ежедневна практика, учители, колеги, ученици и работа с клиенти – аз съм инструктор и професионално практикуваща – ThetaHealing® Чувствам се пълноценна жена и смело мога  да кажа, че съм грижовна майка, щастлива  съпруга, живееща в изобилие и благодарност. 
Сърдечни благодарности към Ваяна Стайбъл – създателката на метода ThetaHealing® и мой учител, Стилияна Стефанова – инструктор ThetaHealing® (дамата която ме запозна с метода) и още по-специални благодарности към Зорница Гюрова холистичен консултант, специалист работа с подсъзнанието, преподавател ThetaHealing® и МАТ (метафизична анатомия)   – мой учител, вдъхновител и приятел!  
Ако разпознаваш себе си в моята история и си готова да сложиш заветното „Край!“ , то аз мога да ти помогна. Направи първата крачка, като запазиш час за нашата първа среща.