За мен

Здравей! Добре дошъл във моя свят!

Благодаря Ти, за времето което споделяш с мен!

Казвам се Деси Феодорова, консултант по личностно развитие, сертифициран практик – инструктор по метода ThetaHealing® и нумеролог.

Призванието ми е да помагам на жени и мъже, да сложат край на болката от миналото, тревогите и хаоса в живота си. Насърчавам ги с любов и подкрепа да се освободят от всички техни ограничаващи вярвания и страхове свързани с парите, любовта и здравето, за да се чувстват свободни, живи, пълноценни и с лекота да сбъдват мечти си.

Отличавам се с това, че уча клиентите си как управляват емоциите си, да разбират чувствата си и да изграждат нови навици. Чрез тези умения те остават свързани с истинската им същност, да разбират и съпреживяват случващото им се напълно осъзнато, без борба и осъждане. Всичко това им дава възможност да приемат и обичат себе си, безусловно. Тази любов им носи спокойствието да преодоляват страховете си в ежедневните предизвикателства и да се радват на балансиран и хармоничен живот в настоящето.

Ако и ти имаш нужда да се довериш, споделиш и решиш своите проблеми, то аз мога да ти помогна сега…

Потърси ме и нека заедно намерим решение.

Бъди отново щастлив/а!

Мисията ми е да помогна на колкото се може повече хора да обединят материалният и духовния свят в живота си!

Моята история

Животът ми беше низ от падения и висоти. Един ден летях, на другия бях на дъното. В най-щастливите си моменти все се намираше нещо или някой, който да отнеме щастието ми. Живеех с мисълта, че няма пълно щастие.

Винаги трябваше да има жертва или наказание, особено за моите смъртни грехове, а според мен те бяха много.

Негативните емоциите и чувства владееха поведението ми, действията и мислите ми. Нямах реална преценка, какво искам, как да го постигна, как да изразя себе си. Единственото, което правех беше да обвинявам всеки и всичко, но най-много себе си. Бях изпълнена с гняв, мразех се за всеки провал в живота си.

Живеех без да ценя това, което имам. Тази омраза, тогава се превърна в агресивно поведение към моята малка дъщеря. Всеки път, когато ѝ правех забележка, тя не ме чуваше. Ставах агресивна и започвах да крещя.

Стигах до истерия. Исках да възпитавам детето си в мир и любов, а вместо това доста често вдигах ръка. Това ме задушаваше. Не можех да контролирам емоциите си. Изпълвах се с гняв, прилошаваше ми и това състояние сякаш ми напомняше за миналото ми и моите съгрешения, които изпълваха като картини съзнанието ми.

Картините бяха ужасни, една мисъл не ми даваше покой: “Трябва да страдаш, за да платиш за греховете си“. Колкото и да се опитвах да си простя не намирах сили, не можех и ставаше все по страшно и по страшно, всеки път. Трупането ми на грехове започна още в детска възраст с един нелеп инцидент, който ме научи какво е да живееш в страх и лъжа, без самочувствие и достойнство. Така горчивия опит от миналото и провала ми, като майка, жена и човек ме караха да се чувствам толкова нищожна…

В един момент от живота си си мислех, че съм на маратон по нещастия и се борех за първа награда и този маратон няма край.

След поредната истерия, паник атака, задух, замайване и безсилие, казах заветното: „КРАЙ! Трябва да намеря решение!“. Обърнах се към философията на йога, книгите за личностно развитие и себепознание. Състоянието ми не се подобряваше. Плачът отново беше ежедневие. Винаги съм била прекалено чувствителна, но онези дни беше нещо страшно, като прибавим безпаричието и безработицата. Молех Бог да ми даде сили, търпение и мъдрост, за да се справям в тежките ситуации в живота си. Боже за какво се молех? Сега вече знам, но тогава, нямах и на представа, че моите нещастия са проекция на моите молитви за сила, търпение и мъдрост.

Започнах да медитирам, да практикувам кундалини йога, но ефектът от спокойствие и вътрешен мир беше временен. Чувствах се все по-слаба и безсилна да се справя с каквато и да е ситуация в живота си. Поведението ми продължаваше да е извън всякакви здравословни граници и отношения. Както с дъщеря ми така, така и с майка ми и с всеки, който по един или друг начин ме предизвикваше и не отговаряше на моите очаквания.

Един ден срещнах „съвсем случайно“ една прекрасна млада дама – инструктор по метода ThetaHealing® – да води медитация онлайн във фейсбук. Така разбрах за метода и практиката “Песента на сърцето“. Реших да я направя. Почувствах се като преродена, освободена, лека, спокойна. Сякаш дишах с пълни дробове, а от гърба ми някой беше махнал огромен товар. Плачех от радост и щастие, кротко спокойно без крайности. Почувствах баланс, равновесие, една пълнота и цялостност. Това бяха за мен напълно непознати чувства. Онзи ден от мен си отиде близо 25 годишна тъга, самосъжаление, вина, безсилие, слабост. Всичко в рамките на 45 минути. Толкова мощен процес. Това ме накара да се запиша за обучение.

На първия лист в моето първо обучение аз дадох ясно намерение и записах:

„Искам да излекувам сърцето си! Да се освободя от всички вериги и окови на болка от миналото. Искам да бъда по-добър човек, майка, съпруга и жена! Искам да практикувам наученото. Искам да постигна професионална реализация! Да открия мисията си и да я практикувам!“

Към днешна дата, благодарение на моята отдаденост, ежедневна практика, учители, колеги, ученици и работа с клиенти – аз съм инструктор и професионално практикуваща – ThetaHealing® Чувствам се пълноценна жена и смело мога да кажа, че съм грижовна майка, щастлива съпруга, живееща в изобилие и благодарност.

Сърдечни благодарности към Ваяна Стайбъл – създателката на метода ThetaHealing® и мой учител, Стилияна Стефанова – инструктор ThetaHealing® (дамата която ме запозна с метода) и още по-специални благодарности към Зорница Гюрова холистичен консултант, специалист работа с подсъзнанието, преподавател ThetaHealing® и МАТ (метафизична анатомия) – мой учител, вдъхновител и приятел!

Ако разпознаваш себе си в моята история и си готова да сложиш заветното „Край!“ , то аз мога да ти помогна. Направи първата крачка, като запазиш час за нашата първа среща.

Сертификати